Vi måste rycka upp oss till andra, kriga, visa hjärta och gå dit i situationerna och och ta våra roller.

Andra halvlek
Vi börjar med bollen men Gripen har första chansennär de får en hörna som skjuts utanför.
Philip Lindqvist åker sedan ut tio minuter för vålsamt slag i matchminut 50.

Tyvärr gör vi sedan ett nytt individuellt misstag två minuter senare, bolltapp i eget straffområde, snabb kort pass av Gripen, friläge och mål, 1-6.

Gripen ahr sedan en lyra som blir lång innan man har ett skott som Knuttson gör en fin benparad på. Ny räddning kort därefter av Jakob, farlig retur men den skjuts utanför.

Gripen utökar på hörna.
Vi spelar lite bättre nu än i första men Gripen styr och ställer fortfarande.

Hörna för hemmalaget, lågt skott som letar sig in i mål, 1-7.

Lyra Gripen som tas ner med högklubba, solklar men lite protester från hemmabänken.
Flipp och nytt friläge men avslutet i kryssribban.

Hörna igen för hemmalaget, från höger denna gången, skott mål, 1-8.

Ny hörna Gripen, variant som Knutsson räddar, returen utanför.

Matchen närmar sig slut
Minut 86 nu. Passivt försvarspel från oss återigen och Gripens Norin kan vicka sig rakt igenom och enkelt lyfta bollen i mål, 1-9.

På stopptid åker vi på en ny utvisning och kort därefter blåser domaren av matchen.

Slut. Stortorsk 1-9.

Summering:
OJ oj oj, tugg kväll. Gripen är denna dag ett par nummer större än oss och vi ser skillnaden på Elitserien och Allsvenskan.
Gripen spelar smart och ra och vi får lite mindre tid på oss än vad vi är vana vid och det leder till att vi sätter oss själva och varandra i svåra situationer när vi släpper bollen för sent i många lägen. Dessutom blir vi stressade och gör många individuella misstag som leder till baklängesmål.

I andra kommer vi väl ut och kämpar lite bättre men Gripen punkterar matchen gansak fort där coh då blir det svårt.
Nej, det är bara att bryta ihop och komma igen.

Det vi tar med oss är att vi måste släppa boll snabbare, vara positiva och peppa och hjälpa varandra, och att vi måste visa hjärta. Vi tar också med oss saker som vi ser att vi måste bli bättre på rent taktiskt och spelmässigt och att vi måste vara klara och tydliga i våra olika roller och vad dessa innebär för att vi ska ta nästa steg i vårt spel och i vår utveckling.

Nya tag redan söndag när IFK Kungälv gästar oss i Eriksson Arena.