Hitta till oss

Så här hittar du till Eriksson Arena och Åbyvallen. Välkommen till oss!

Från Växjö väg 30

Ta väg 30 mot Lammhult. Efter cirka 1 mil sväng höger vid Öhrs kyrka. Vid denna avfart finns en skylt det står Åby på, följ vägen. Efter cirka 9 km kommer du till Åby, fortsätt rakt fram och sväng sedan vänster in på Bandyvägen. 

Från Växjö väg 23/37

Ta väg 23/37 mot Linköping/Oskarshamn. Precis i utkanten av Växjö vid rondellen så tar du till vänster mot Rottne. Efter en mil där Helgasjön är precis vid vänster sida så finns en avfart till vänster mot Åby, det är även utmärkt med en vägskylt. Följ vägen och kör igenom Åby en bit, sväng höger in på bandyvägen. 

Norrifrån väg 30

Om du kommer norrifrån på väg 30 tar du till vänster när du kommer till Öhr. Detta ligger ungefär 1 mil norr om Växjö. Det finns en vägskylt som pekar mot Åby.

Norrifrån väg 37

Om du kommer norrifrån på väg 37 så kommer du till en korsning (Eke-korsningen) som ligger ungefär 1 mil norr om Växjö. I denna korsning skall du ta till höger mot Rottne. I Rottne tar du sedan till höger i rondellen mot Åby, det finns även en vägskylt som visar färdriktning.

Österifrån eller västerifrån 

Om du kommer väster- eller österifrån. Kör till Växjö och följ sedan anvisningarna ovan. Det finns även kortare vägar att ta genom Moheda, Slätthög och så vidare.