Äntligen är det dags för seriepremiär när IFK Kungälv gästar oss på lördagsefftermiddagen.

Äntligen, efter en lång spännande försäsong är det idag dags för seriepremiär. Och precis som ifjol är det IFK Kungälv som gästar oss.

Ett Kungälv som förra året slutade trea och gick till kvalet precis som vi, där var de ytterst nära att gå upp men förlorade den sista avgörande matchen.
Kungälv har en målsättning att gå upp i år och man är också mångas favorit att vinna serien.

Man har en av de bredaste trupperna i serien och ar matchat flitigt under försäsongen och spelat på många spelare. Man gick inte vidare till slutspelet i Supercupen men det är nog inget de själva drar några stora växlar över.

Det är ett kompetent lag där lagkaptenen nr 4 är den att hålla mest koll på. Patrik Putte Sunnanängs har flera säsonger i Elitserien bakom sig och har även varit över i Ryssland och spelat. Putte är lagets spelmotor en av seriens absolut bästa spelare.
För att nämna nägra spelare till så har man den målfarlige Lukas Pangpang Persson på topp som likt vår egen Filip Fransson ar ett fruktat skott. Robin Karlsson öser också in mål och Lucas Widman på mittfältet är en annan att se upp med.

Fokus och enkelt
För vår del så handlar allt om att ha fokus på rätt saker, att vi pratar mycket och jälper varandra på isen och att vi spelar enkelt låter bollen gå.
Vi har blandat oc gett lite på försäsongen men har unde rlånga stunder spelat ritkigt bra. Vi beöver höja vår lägstanivå något och vara bra över längre perioder i matcherna. Slappnar man av minsta lilla i denna serien blir man straffad direkt.

Vi ha haft en bra träningsvecka där många spelare sett riktigt bra ut och alla är riktigt sugna på att äntligen få dra igång seriespelet.

Matchstart klockan 15.00 på lördag. Ses i arenan!

——————————————————–

Köp dina biljett online och slipp kön
Slipp biljettkön vid arenan genom att köpa din biljett online redan nu via denna länk.

——————————————————–

Följ matchen via Bandygrytan
Följ matchen på Bandygrytan HÄR.

Läs vad SMP skriver inför matchen HÄR. (kan kräva inloggning)

——————————————————–

Matchen sänds på Bandyplay som du ihttar HÄR, samt på SMP, som du hittar HÄR, för dig med konto hos dem.