Dubbelhelg igen, denna gången på bortaplan och först ut ikväll fredag är Falu BS. 

I skrivande stund sitter vi på bussen upp till Falun dit vi planeras anlända 16.00. Incheckning på hotellet och sen fem minuters gång till arenan.

Stämningen i laget är god och konstigt vore väl annat med tanke på att vi startat seriespelet med fem raka segrar. Det är två spännande och tuffa matcher som väntar i helgen där alltså Falu BS är första motståndaren.

Falu BS

Falu BS har börjat seriespelet med två segrar och tre förluster. Man har ett lag med ett par rutinerade spelare blandat med unga talanger och det är på hemmaplan de ska ta sina poäng.

Till i år har man bland annat fått in rutinerade Victor Berling som nu spelar ytterhalv och Michael Pettersson som gjort sex mål på lagets inledande matcher, i vintras öste Pettersson in poäng i Borlänge.

 

Hörnor 

Hörnor är ett farligt vapen i bandy och ofta något som kan vara avgörande i matcherna. Vi har startat seriespel stark på både offensiva och defensiva hörnor. Falu BS har på sina fem inledande matcher haft 35 hörnor emot sig och släppt in mål på sju av dessa, samtidigt har man bara mäktat med ett hörnmål framåt.

För vår del gäller det att fortsätta med vår effektivitet både på defensiva och offensiva hörnor.

Det kan mycket väl bli så att hörnorna avgör även kvällens match.

Klockan 19.00 i kväll blåser domaren igång matchen.

——————————————————–

Läs vad Falu BS säger inför matchen på sin hemsida HÄR.

——————————————————–

Följ matchen via Bandygrytan
Följ matchen på Bandygrytan HÄR.

——————————————————–

Matchen sänds på Bandyplay som du hittar HÄR, samt på SMP, som du hittar HÄR, för dig med konto hos dem.