Idag spelar A-laget säsongens näst sista seriematch vilket också är den sista på hemmaplan. För motståndet står Tranås BoIS. 

Det är otroligt jämn i toppen av tabellen där fem lag återfinns inom tre poängs marginal. Vi skuggar IFK Kungälv i toppen på samma poäng men sämre målskillnad. Ett IFK Kungälv som vi möter borta i sista omgången nästa helg.

Men innan dess är det fullt fokus på dagens match som är en tuff nöt att knäcka. Tranås BoIS kämpar kring strecket för att undvika negativt kval och är stegrat sitt spel hela säsongen. De kommer till Åby i gott mod och med fullt lag.

För vår del pekar också formkurvan uppåt och det gäller att vi är ödmjuka inför uppgiften och går ut och gör det vi pratat om.

Observera att matchen startar redan 13.15 och inte 15.00 som först var matchtiden.

Ses i arenan.