Idag blev spelschemat för kommande säsong i Elitserien klart

Seriepremiären blir ett nykomlingsmöte när vi tar emot Ljusdals BK hemma i Eriksson Arena fredag den 25 oktober. Ljusdal som kvalade sig upp till Elitserien i våras.

I första bortamatchen ställs vi mot Sandviken fem dagar senare och i den tredje omgången blir det hett derby hemma mot Vetlanda BK. Vetlanda möter vi för övrigt borta på annandagen.

Seriespelet avslutas den 7 februari på Zinkensdamms IP mot Hammarby IF.

Totalt ska det spelas 26 omgångar, 14 lag i serien där topp 6 går till kvartsfinal, lag 7-10 spelar åttonsdelsfinal, lag 11 har spelat färdigt medans lag 12 och 13 får kvala för klara nytt kontrakt och lag 14 åker ner till Allsvenskan.


Läs mer om vad bandyförbundet skriver om kommande säsongs spelschema, samt se det fullständiga schemat, HÄR


Samtliga Åbys matcher:                                                                                                                                                                           

Fredag 25 oktober 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – Ljusdals BK

Onsdag 30  oktober 19.00                                                                                                                                                                       Sandvikens AIK – Åby/Tjureda IF

Fredag 1 november 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – Vetlanda BK

Onsdag 6 november 19.04                                                                                                                                                                       Västerås SK – Åby/Tjureda IF

Fredag 8 november 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – Edsbyns iF

Tisdag 12 november 19.00                                                                                                                                                                         Bollnäs GIF – Åby/Tjureda IF

Fredag 15 november 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – IFK Vänersborg

Onsdag 20 november 19.00                                                                                                                                                                       Frillesås BK – Åby/Tjureda IF

Tisdag 26 november 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – Gripen/Trollhättan BK

Lördag 30 november 14.00                                                                                                                                                                       Villa/Lidköping BK – Åby/Tjureda IF

Onsdag 4 december 19.00                                                                                                                                                                       Broberg/Söderhamn IF – Åby/Tjureda IF

Lördag 7 december 17.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – Hammarby IF

Onsdag 11 december 19.00                                                                                                                                                                                IK SIrius – Åby/Tjureda IF

Fredag 13 december 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – Villa/Lidköping BK

Tisdag 17 december 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – Bollnäs GIF

Fredag 20 december 19.00                                                                                                                                                                        Gripen/Trollhättan BK – Åby/Tjureda IF

Torsdag 26 december 15.00                                                                                                                                                                       Vetlanda BK – Åby/Tjureda IF

Söndag 29 december 15.00                                                                                                                                                                         Åby/Tjureda IF – Sandvikens AIK

Lördag 4 januari 15.00                                                                                                                                                                               Ljusdals BK – Åby/Tjureda IF

Onsdag 8 januari 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – Broberg/Söderhamn IF

Lördag 11 januari 14.00                                                                                                                                                                             Edsbyns IF – Åby/Tjureda IF

Fredag 24 januari 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – Västerås SK

Tisdag 28 januari 19.00                                                                                                                                                                       Åby/Tjureda IF – IK Sirius

Fredag 31 januari 19.00                                                                                                                                                                                    IFK Vänersborg – Åby/Tjureda IF

Tisdag 4 februari 19.00                                                                                                                                                                                Åby/Tjureda IF – Frillesås BK

Fredag 7 februari 19.00                                                                                                                                                                                 Hammarby IF – Åby/Tjureda IF