Idag spelas omgång två av Allsvenskan och vi har på nytt hemmamatch när klassiska IF Boltic kommer till Åby och Eriksson Arena.

Efter segern mot topplaget IFK Kungälv i premiären för en veckan sedan väntar idag match mot ett annat förväntat topplag i IF Boltic.

Ett Boltic som slutade på åttonde plats i tabellen i vintras och som som fått bygga vidare på det lag man hade då och siktar på att blanda sig i striden om topp-3 i år.
I sin premiär slog man Tranås med 6-3.

IF Boltic
IF Boltic slutade som sagt åtta förra säsongen och siktar högre i år. Man har fått behålla i stort sett samtliga spelare och dessutom förstärkt med bland annat Niclas Nyqvist som IFK Vänersborg.

Nämnde Nyqvist och rutinerade Jakob Bucht driver mycket av spelet och så har man Marcus Eriksson på topp som ifjol öste in mål för Surte, samt Johannes Camilton och Gustav Backman, två respektive ett mål mot Tranås. Detta bara för att nämna några i ett väldigt bra bra Boltic.

Man spelar ett varierat spel med lyft, flipp och mycket instick centralt, så det gäller att vi är med och att vi är täta centralt. I vintras hade vi stora problem i matcherna mot Boltic, förlust 7-3 borta och 6-6 hemma i sista omgången.

Detaljer
För vår del gäller det som vanligt att hålla fokus. Vi spelade bra i förra matchen och vill ta med oss det spelet och fortsätta att fokusera på detaljer som gör att vårt spel blir ännu bättre.
Det gäller att dipparna i matcherna blir få och korta och att vi håller ihop försvarsspelet och kämpar i 90 minuter.

Vi är inställda på en liknade matchbild som det var mot Kungälv men redo oavsett vart det tar vägen.

Matchstart klockan 15.00 på lördag. Ses i arenan!

——————————————————–

Köp dina biljett online och slipp kön
Slipp biljettkön vid arenan genom att köpa din biljett online redan nu via denna länk.

——————————————————–

Följ matchen via Bandygrytan
Följ matchen på Bandygrytan HÄR

——————————————————–

Matchen sänds på Bandyplay som du hittar HÄR, samt på SMP, som du hittar HÄR, för dig med konto hos dem.