Lång bortaturné uppåt landet i helgen för P17. I lördags var det match mot SAIK. Laget startade bra första kvarten med ett antal farliga anfall men avsluten är inte på topp tyvärr. Stor del av första halvek slår vi för många felpass så vi får inte igång nåt riktigt spel men håller jämna steg iaf men underläge med 1-0 i halvtid. Första 20 i andra är vi alldeles för passiva i vårt försvarsspel över och 5-0 i baken. Efter detta tar vi tag i det och sätter hård press som lönar sig. Det är vi som skapar det mesta av chanserna och skapar 18 hörnor men kommer tyvärr inte närmre än 6-4 mot ett bra SAIK som var rejäla i sitt försvarsspel.

Söndag
Tidig morgon och bitvis snöig väg mot dagens motståndare Edsbyn. Även denna matchen skapar vi ett antal farliga anfall i början av matchen men förvaltar dom inte. Betydligt med påkopplade och mer rejält i försvarsjobbet denna matchen. Underläge målmässigt hela första halvlek men kan med en straff få med oss ett oavgjort resultat (4-4) i första halvlek. I 56:e kan Edsbyn ta ledningen, men vi kvitterar i 82:a efter ha flyttat upp spelet och sätter högt tryck. Detta lönar sig då vi skapar många chanser och 3 minuter senare gör vi 5-6 och äntligen ledning. Tyvärr kvitterar Edsbyn på en otagbar hörna i nättaket i minut 89 till 6-6. En poäng med oss hem efter en tät och jämn match mot ett bra Edsbyn.
Vi tar med oss mycket vi lärt oss från denna helgen som även svetsat samman gruppen. Laget i sig utvecklas och många som tar rejäla steg framåt i sin personliga utveckling.
Vi hoppas John återhämtar sig och att allt går bra efter den oturliga kollisionen i straffområdet.

/Ledarna